Liveshow vanuit de Grote Zaal

Weet jij wat Martin Garrix, Trijntje Oosterhuis, Kalvijn, Abdelkader Benali, Claudia de Breij Douwe Bob en Stefano Keizers gemeen hebben? Ze hebben allemaal hun start gemaakt bij Kunstbende. Kunstbende is een stichting die zich bezig houdt met het ontwikkelen, ontdekken en exposeren van jong en creatief talent. Elk jaar worden er in elke provincie voorrondes gehouden waarna de finalisten door mogen naar de finale in Amsterdam.

Dit jaar was Kunstbende Friesland op zoek naar een livestream partner. Door de plotseling strengere corona maatregelen mocht er maar een beperkt aantal toeschouwers fysiek aanwezig zijn. Wij zijn ingevlogen en hebben de complete show gelivestreamd naar de mensen thuis. 

Maeike de Jong was de presentatrice en zorgde voor een soepele overgang van categorieën. Ook gaat ze in gesprek met de deelnemers over hun drive en wat ze willen bereiken. Al met al een inspirerende dag, met veel talent. Wij kijken terug op een mooi project en hopen dat de familie en vrienden thuis ook hebben genoten.

Leuk weetje: Een week voor de draaidag liep de producer, van dit project binnen ons team, corona op. Hierdoor moest hij vanuit huis alles produceren, maar gelukkig is een goede voorbereiding het halve werk.

Livestream aanvraag doen