Nieuw talent ontdekken

Vorig jaar was onze eerste samenwerking met Kunstbende en dit jaar zijn we weer de samenwerking aangegaan. Kunstbende is een stichting die zich bezig houdt met het ontwikkelen, ontdekken en exposeren van jong en creatief talent. Elk jaar worden er in elke provincie voorrondes gehouden waarna de finalisten door mogen naar de finale in Amsterdam. Zo hebben: Kalvijn, Martin Garrix en Douwe Bob hun start gemaakt bij de Kunstbende.

In het eerste jaar bevond de show zich in één zaal, maar dit jaar is er groter uitgepakt en kwam er een extra zaal bij. Ook waren er meer deelnemers en meer verschillende soorten categorieën. Dit zorgde voor een leuke variatie en meer uitdaging binnen ons werk.

Een extra zaal erbij betekent ook een groter team om alles vast te leggen. In samenwerking met andere vrienden en tevens collega’s hebben we er dit jaar weer een mooie show van gemaakt.

Net als vorig jaar was Maeike de Jong weer de presentator in zaal 1 en Rens Weijenborg de presentator in zaal 2. Wij kijken terug op een mooie dag waarbij ook de familie en vrienden thuis alles mee hebben gekregen.

Livestream aanvraag doen