‘Mooi samen’ talkshow

De MS Vereniging Nederland is een vereniging die zich bezig houdt met een betere behandeling en kwaliteit van leven voor mensen met MS. Op basis van de volgende drie aspecten strijdt De MS Vereniging Nederland tegen de ziekte: onderzoek, voorlichting en coaching. Onder het mom van de laatste twee pijlers is er een livestream opgezet. 

Met de titel ‘Mooi Samen’ wordt er in de livestream gesproken over leefstijl en de regie in eigen handen nemen. De livestream is opgezet als talkshow waarin verscheidene gasten aan tafel schuiven om iets over hun vakgebied te vertellen. Afgewisseld met een voedingscoach en muziek zorgt dit alles voor een gevarieerde livestream die de doelgroep weet vast te houden. Ook de vragen uit de live-chat zijn meegenomen in de talkshow die geleid werd door Titia Ann Hoogendoorn.

De live talkshow is tot stand gekomen in het kader van Wereld MS Dag 2021 in samenwerking met: MS Vereniging Nederland en Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde. Wij zijn trots dat we hebben kunnen helpen met het opzetten van een professionele talkshow om zo MS onder de aandacht te brengen.

Livestream aanvraag doen